Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام پاکزاد گفت: برای بهره مندی حداکثری از فضیلت ماه رمضان باید اوقات خود را تقسیم بندی کنیم، نظم داشته باشیم و به انجام امور مداومت ورزیم.

حجت الاسلام عبدالعلی پاکزاد استاد دانشگاه و کارشناس امور دینی در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین به بیان اهمیت بُعد زمانی ماه مبارک رمضان و ابزارهای بهره مندی حداکثری از فضیلت های این ماه بزرگ پرداخت و گفت: ماه رمضان یک فرصت است و زمان موجودی ارزشمند است؛ به این دلیل که خداوند در سوره عصر به زمان قسم یاد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام پاکزاد افزود: مفسرین برای این آیه شریفه معانی مختلفی را ذکر کرده اند که خداوند دارد به زمان قسم می خورد؛ از آن جهت که زمان یک نعمت الهی است، انسان باید تلاش کند تا از این نعمت الهی بهترین استفاده را ببرد که در این راستا توجه به چند نکته ضروری است؛ نکته اول اینکه انسان باید اوقات زندگی خود را تقسیم کند. در روایات مختلف از ائمه معصومین علیهم السلام تاکید شده است که انسان حداقل اوقات بیست و چهار ساعته خود را به سه بخش تقسیم کند؛ بخشی را صرف عبادت، بخشی را صرف کار و تلاش برای زندگی و بخش دیگری را برای تفریحات سالم استفاده کند.

استاد دانشگاه تاکید کرد: بنابراین اولین نکته برای بهره مندی بیشتر از فرصت بوجود آمده در ماه مبارک رمضان، این است که اوقات خودمان را تقسیم بندی و مدیریت کنیم و توجه داشته باشیم که این زمان بسیار مهم و پرفضیلت به بیهودگی صرف نشود. نکته دوم این است که باید در این تقسیم بندی نظم وجود داشته باشد؛ امام علی علی علیه السلام می فرماید: "اوصیکم بتقوی الله و بنظم امرکم" شما را به تقوا و داشتن نظم در امور زندگی توصیه می کنم. لذا برای بهره مندی از ماه رمضان توجه به نظم در امور زندگی و اوقاتی که خداوند در اختیارش قرار داده، امری ضروری است.

وی با اشاره به نکته سوم و اهمیت تداوم و استمرار داشتن در برنامه ریزی، اضافه کرد: اگر تداوم و استمرار در برنامه ریزی انجام شده وجود نداشته باشد، نمی توان از فضیلت ماه مبارک رمضان بهره برد که این به دقت و توجه بیشتر نیاز دارد تا عمر انسان از دست نرود. لذا در روایات به این نکته توجه داد شده است و فرموده اند: "الفرص تمر مر السحاب، فانتهزوا فرص الخیر" فرصت ها همچون ابر می گذرد، پس فرصت خیر را دریابید.

حجت الاسلام پاکزاد گفت: از این روایت اینگونه استنباط می شود که فرصت ها به دو دسته خیر و شر تقسیم می شوند که انسان باید فرصت خیر را توجه ویژه ای قائل باشد تا آن را از دست ندهد؛ به ویژه فرصتی مانند ماه مبارک رمضان که فضیلت های بی شماری برای آن ذکر شده و در بین فرصت ها مشابه ای برای آن وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ماه رمضان روزه داری گذر زمان ماه مبارک رمضان حجت الاسلام بهره مندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی